Почетна Култура Поетесата Надица Лешникоска е годинашен лауреат на наградата „Бели мугри“
Култура

Поетесата Надица Лешникоска е годинашен лауреат на наградата „Бели мугри“

15/12/2017 - 13:56 81 прегледи
Поетесата Надица Лешникоска е годинашен лауреат на наградата „Бели мугри“