Почетна МагазинТехнологија Робот ќе се кандидира за премиер на Нов Зеланд
Технологија

Робот ќе се кандидира за премиер на Нов Зеланд

10/12/2017 - 22:35 375 прегледи
Робот ќе се кандидира за премиер на Нов Зеланд