Почетна Свет Палестинскиот претседател не сака да се сретне со Пенс
Свет

Палестинскиот претседател не сака да се сретне со Пенс

07/12/2017 - 22:00 429 прегледи
Палестинскиот претседател не сака да се сретне со Пенс