Почетна Регион Хрватска ја зголеми минималната плата и бројот на дозволи за работи за странци
Регион

Хрватска ја зголеми минималната плата и бројот на дозволи за работи за странци

07/12/2017 - 18:51 157 прегледи
Хрватска ја зголеми минималната плата и бројот на дозволи за работи за странци