Почетна Регион Србија и Бугарија ќе потпишат договор за намалување на цените на роаминг
Регион

Србија и Бугарија ќе потпишат договор за намалување на цените на роаминг

07/12/2017 - 18:41 81 прегледи
Србија и Бугарија ќе потпишат договор за намалување на цените на роаминг