Почетна Свет Норвешкиот државен инвестициски фонд инвестираше во недвижнини во Јапонија
Свет

Норвешкиот државен инвестициски фонд инвестираше во недвижнини во Јапонија

07/12/2017 - 17:24 30 прегледи
Норвешкиот државен инвестициски фонд инвестираше во недвижнини во Јапонија