Почетна Македонија ДВ: Македонија очекува покана за членство на следниот самит на НАТО
Македонија

ДВ: Македонија очекува покана за членство на следниот самит на НАТО

07/12/2017 - 17:04 163 прегледи
ДВ: Македонија очекува покана за членство на следниот самит на НАТО