Почетна Свет И Чешка го призна Ерусалим за главен град на Израел
Свет

И Чешка го призна Ерусалим за главен град на Израел

07/12/2017 - 16:40 472 прегледи
И Чешка го призна Ерусалим за главен град на Израел