Почетна Македонија Платежните агенции на Македонија и на Хрватска потпишаа нов меморандум за соработка
Македонија

Платежните агенции на Македонија и на Хрватска потпишаа нов меморандум за соработка

07/12/2017 - 16:31 45 прегледи
Платежните агенции на Македонија и на Хрватска потпишаа нов меморандум за соработка