Почетна Македонија Џафери во Вашингтон се сретна со претседателот на парламентарната група на ГЕРБ Цветанов
Македонија

Џафери во Вашингтон се сретна со претседателот на парламентарната група на ГЕРБ Цветанов

07/12/2017 - 16:28 55 прегледи
Џафери во Вашингтон се сретна со претседателот на парламентарната група на ГЕРБ Цветанов