Почетна Македонија Потребна е ревизија на учебниците во високото образование поради постоење на дискриминаторски содржини
Македонија

Потребна е ревизија на учебниците во високото образование поради постоење на дискриминаторски содржини

07/12/2017 - 16:13 44 прегледи
Потребна е ревизија на учебниците во високото образование поради постоење на дискриминаторски содржини