Почетна Економија Нацрт текстот на Предлог законот за енергетика е подготвен и ќе биде јавно објавен
Економија

Нацрт текстот на Предлог законот за енергетика е подготвен и ќе биде јавно објавен

07/12/2017 - 14:37 34 прегледи
Нацрт текстот на Предлог законот за енергетика е подготвен и ќе биде јавно објавен