Почетна Свет ЕУ: Крајниот рок за договор со Лондон истекнува в недела на полноќ
Свет

ЕУ: Крајниот рок за договор со Лондон истекнува в недела на полноќ

07/12/2017 - 14:20 26 прегледи
ЕУ: Крајниот рок за договор со Лондон истекнува в недела на полноќ