Почетна Свет Тилерсон: Санкциите остануваат се додека Русија не се повлече од Крим
Свет

Тилерсон: Санкциите остануваат се додека Русија не се повлече од Крим

07/12/2017 - 14:06 44 прегледи
Тилерсон: Санкциите остануваат се додека Русија не се повлече од Крим