Почетна Македонија Џафери на работен состанок за напредувањето на Македонија на демократскиот пат во Вашингтон
Македонија

Џафери на работен состанок за напредувањето на Македонија на демократскиот пат во Вашингтон

07/12/2017 - 14:04 20 прегледи
Џафери на работен состанок за напредувањето на Македонија на демократскиот пат во Вашингтон