Почетна Свет Полскиот Сејм не го поддржа барањето на опозицијата за гласање недоверба на Владата
Свет

Полскиот Сејм не го поддржа барањето на опозицијата за гласање недоверба на Владата

07/12/2017 - 14:02 12 прегледи
Полскиот Сејм не го поддржа барањето на опозицијата за гласање недоверба на Владата