Почетна Македонија Петнаесет Ромки вработени преку проект за социјално претприемништво
Македонија

Петнаесет Ромки вработени преку проект за социјално претприемништво

07/12/2017 - 14:05 24 прегледи
Петнаесет Ромки вработени преку проект за социјално претприемништво