Почетна Македонија Кампања „Некултурата не е инвалидитет“ за правата за паркинг простор на лицата со инвалидитет
Македонија

Кампања „Некултурата не е инвалидитет“ за правата за паркинг простор на лицата со инвалидитет

07/12/2017 - 13:53 73 прегледи
Кампања „Некултурата не е инвалидитет“ за правата за паркинг простор на лицата со инвалидитет