Почетна Свет ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари
Свет

ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари

07/12/2017 - 13:23 84 прегледи
ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари