Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев на Меѓународната конференција во Софија: Македонија може да биде транспортен центар на Балканот
Македонија

(ВИДЕО) Заев на Меѓународната конференција во Софија: Македонија може да биде транспортен центар на Балканот

07/12/2017 - 13:09 283 прегледи
(ВИДЕО) Заев на Меѓународната конференција во Софија: Македонија може да биде транспортен центар на Балканот