Почетна Македонија Општина Гостивар донесе решение за запирање на објавувањето на одлуката за избор на претседател на Советот
Македонија

Општина Гостивар донесе решение за запирање на објавувањето на одлуката за избор на претседател на Советот

07/12/2017 - 12:25 224 прегледи
Општина Гостивар донесе решение за запирање на објавувањето на одлуката за избор на претседател на Советот