Почетна Македонија Свечена академија во Битола за патронот на Универзитетот „Свети Климент Охридски“
Македонија

Свечена академија во Битола за патронот на Универзитетот „Свети Климент Охридски“

06/12/2017 - 16:14 270 прегледи
Свечена академија во Битола за патронот на Универзитетот „Свети Климент Охридски“