Почетна Македонија Дескоска: Се бара решение за долговите за струја на битолските училишта
Македонија

Дескоска: Се бара решение за долговите за струја на битолските училишта

06/12/2017 - 13:58 256 прегледи
Дескоска: Се бара решение за долговите за струја на битолските училишта