Почетна Македонија Нови 64 решенија за легализација на дивоградби во Ѓорче Петров
Македонија

Нови 64 решенија за легализација на дивоградби во Ѓорче Петров

06/12/2017 - 12:39 289 прегледи
Нови 64 решенија за легализација на дивоградби во Ѓорче Петров