Почетна СпортАвтомобилизам Производството на осмата генерација „Голф“ ќе чини три милијарди евра
Автомобилизам

Производството на осмата генерација „Голф“ ќе чини три милијарди евра

03/12/2017 - 19:34 903 прегледи
Производството на осмата генерација „Голф“ ќе чини три милијарди евра