Почетна МагазинТехнологија Риби роботи го проверуваат квалитетот на водата во Венеција
Технологија

Риби роботи го проверуваат квалитетот на водата во Венеција

03/12/2017 - 12:51 76 прегледи
Риби роботи го проверуваат квалитетот на водата во Венеција