Почетна МагазинТехнологија До 2030 година ќе се роботизираат меѓу 400 и 800 милиони работни места
Технологија

До 2030 година ќе се роботизираат меѓу 400 и 800 милиони работни места

30/11/2017 - 14:24 31 прегледи
До 2030 година ќе се роботизираат меѓу 400 и 800 милиони работни места