Почетна МагазинТехнологија Фејсбук прави систем со вештачка интелегенција што ќе детектира самоубиствени мисли
Технологија

Фејсбук прави систем со вештачка интелегенција што ќе детектира самоубиствени мисли

28/11/2017 - 10:12 164 прегледи
Фејсбук прави систем со вештачка интелегенција што ќе детектира самоубиствени мисли