Почетна Свет Германскиот претседател Штајнмаер организира состанок за формирање широка коалиција
Свет

Германскиот претседател Штајнмаер организира состанок за формирање широка коалиција

24/11/2017 - 13:25 46 прегледи
Германскиот претседател Штајнмаер организира состанок за формирање широка коалиција