Почетна Свет Виена од буџетот издвојува 600 милиони евра за изградба на станови
Свет

Виена од буџетот издвојува 600 милиони евра за изградба на станови

23/11/2017 - 19:33 194 прегледи
Виена од буџетот издвојува 600 милиони евра за изградба на станови