Почетна Свет Во земјите членки на ЕУ годишно има по 215 илјади сексуални кривични дела
Свет

Во земјите членки на ЕУ годишно има по 215 илјади сексуални кривични дела

23/11/2017 - 19:17 78 прегледи
Во земјите членки на ЕУ годишно има по 215 илјади сексуални кривични дела