Романот „Но Уи“ од Лидија Димковска ќе влезе во конкуренција за наградата „Балканика“ - А1он
Почетна Култура Романот „Но Уи“ од Лидија Димковска ќе влезе во конкуренција за наградата „Балканика“
Култура

Романот „Но Уи“ од Лидија Димковска ќе влезе во конкуренција за наградата „Балканика“

23/11/2017 - 18:41 56 прегледи
Романот „Но Уи“ од Лидија Димковска ќе влезе во конкуренција за наградата „Балканика“