Почетна Македонија Патријархот Неофит и Радев: Бугарија и БПЦ се единствени во желбата за продлабочување на односите со Македонија
Македонија

Патријархот Неофит и Радев: Бугарија и БПЦ се единствени во желбата за продлабочување на односите со Македонија

23/11/2017 - 18:27 518 прегледи
Патријархот Неофит и Радев: Бугарија и БПЦ се единствени во желбата за продлабочување на односите со Македонија