Почетна Свет Швајцарија со над милијарда евра ќе им помага на земјите членки на ЕУ од источна и централна Европа
Свет

Швајцарија со над милијарда евра ќе им помага на земјите членки на ЕУ од источна и централна Европа

23/11/2017 - 17:46 463 прегледи
Швајцарија со над милијарда евра ќе им помага на земјите членки на ЕУ од источна и централна Европа