Почетна Македонија Џафери на откривање на споменик на Мајка Тереза во Хрватска: Мајка Тереза е симбол на безгранична хуманост, љубов и грижа
Македонија

Џафери на откривање на споменик на Мајка Тереза во Хрватска: Мајка Тереза е симбол на безгранична хуманост, љубов и грижа

23/11/2017 - 17:39 125 прегледи
Џафери на откривање на споменик на Мајка Тереза во Хрватска: Мајка Тереза е симбол на безгранична хуманост, љубов и грижа