Почетна Македонија Заврши повикот на Град Скопје за субвенции за купување печки на пелети, пристигнати 324 барања
Македонија

Заврши повикот на Град Скопје за субвенции за купување печки на пелети, пристигнати 324 барања

23/11/2017 - 16:23 134 прегледи
Заврши повикот на Град Скопје за субвенции за купување печки на пелети, пристигнати 324 барања