Почетна Македонија СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ ја користеше социјалната помош како средство за уцена на гласачите
Македонија

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ ја користеше социјалната помош како средство за уцена на гласачите

23/11/2017 - 16:20 464 прегледи
СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ ја користеше социјалната помош како средство за уцена на гласачите