Почетна Регион Светските медиуми не покажаа интерес за изрекувањето на пресудата за Ратко Младиќ
Регион

Светските медиуми не покажаа интерес за изрекувањето на пресудата за Ратко Младиќ

22/11/2017 - 13:24 168 прегледи
Светските медиуми не покажаа интерес за изрекувањето на пресудата за Ратко Младиќ