Почетна Македонија Заев се сретна со делегација на Демократска странка на Србија, се разговараше за меѓусебната соработка и евроинтеграциите
Македонија

Заев се сретна со делегација на Демократска странка на Србија, се разговараше за меѓусебната соработка и евроинтеграциите

21/11/2017 - 18:40 110 прегледи
Заев се сретна со делегација на Демократска странка на Србија, се разговараше за меѓусебната соработка и евроинтеграциите