Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Наместо најавените 17 милиони евра, владата денес се задолжи 31,5 милиони евра
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Наместо најавените 17 милиони евра, владата денес се задолжи 31,5 милиони евра

21/11/2017 - 18:13 232 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Наместо најавените 17 милиони евра, владата денес се задолжи 31,5 милиони евра