Почетна Свет Сириската војска повторно го презема Абу Камал, последното упориште на ИД во Сирија
Свет

Сириската војска повторно го презема Абу Камал, последното упориште на ИД во Сирија

19/11/2017 - 20:27 238 прегледи
Сириската војска повторно го презема Абу Камал, последното упориште на ИД во Сирија