Почетна Актуелно ВИДЕО: Инспекциите на терен, потонатиот брод ќе биде изваден од Студенчишта
Актуелно

ВИДЕО: Инспекциите на терен, потонатиот брод ќе биде изваден од Студенчишта

19/11/2017 - 18:24 567 прегледи
ВИДЕО: Инспекциите на терен, потонатиот брод ќе биде изваден од Студенчишта