Почетна СпортАвтомобилизам „Ербас“ ќе ги изврши првите тестови на својот летечки автомобил
Автомобилизам

„Ербас“ ќе ги изврши првите тестови на својот летечки автомобил

19/11/2017 - 18:04 104 прегледи
„Ербас“ ќе ги изврши првите тестови на својот летечки автомобил