Почетна Свет Јункер ја поддржува Шпанија во борбата против отцепување на Каталонија
Свет

Јункер ја поддржува Шпанија во борбата против отцепување на Каталонија

19/11/2017 - 17:49 47 прегледи
Јункер ја поддржува Шпанија во борбата против отцепување на Каталонија