Почетна Свет Сакашвили се предомисли, подготвен е да стане премиер на Украина
Свет

Сакашвили се предомисли, подготвен е да стане премиер на Украина

19/11/2017 - 16:59 98 прегледи
Сакашвили се предомисли, подготвен е да стане премиер на Украина