Почетна Регион За три годни од земјите на ЕУ депортирани 36 илјади косовски граѓани
Регион

За три годни од земјите на ЕУ депортирани 36 илјади косовски граѓани

19/11/2017 - 16:17 314 прегледи
За три годни од земјите на ЕУ депортирани 36 илјади косовски граѓани