Почетна Македонија (ВИДЕО) Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови
Македонија

(ВИДЕО) Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови

19/11/2017 - 14:53 89 прегледи
(ВИДЕО) Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови