Почетна Македонија (ВИДЕО) Костовски: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик
Македонија

(ВИДЕО) Костовски: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

19/11/2017 - 14:50 74 прегледи
(ВИДЕО) Костовски: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик