Почетна Култура Филм со моќна еко-порака „Земјата од иднината” најдобар на осмиот „Мобил фестивал“
Култура

Филм со моќна еко-порака „Земјата од иднината” најдобар на осмиот „Мобил фестивал“

19/11/2017 - 12:30 122 прегледи
Филм со моќна еко-порака „Земјата од иднината” најдобар на осмиот „Мобил фестивал“