Почетна Македонија Само 18% од територијата на Македонија има канализациска мрежа
Македонија

Само 18% од територијата на Македонија има канализациска мрежа

19/11/2017 - 11:33 474 прегледи
Само 18% од територијата на Македонија има канализациска мрежа